Bla bla bla


Kommentaren



Allvarligt talat om du nu tycker att David borde ställa upp på det bör du tänka om! Du kanske tycker att han är ful eller något sånt så han ska göra det, vad vet jag liksom? Men allvarligt om man har en sådan åsikt om någon ska man iallafall stå för det och inte dölja sig bakom "Anonym". Det är bara patetiskt och tecken på dålig självkänsla för att man står bakom anonym. Tycker man en sak ska man stå för den. Avskyr dryga kommentarer där dem är ANONYMA! Du som kommenterat är säkerligen ful själv eftersom du måste klanka ner på david som anonym och tror att du ska få bättre självförtroende.

 Du  som kommentera får här med stämpeln som: Patetisk, dålig självkänsla, omogen o.s.v. Kanske omoget och sånt av mig att skriva så om dig, vem du nu är. Men när du står för dina åsikter kankse jag tar tillbaka det om jag inte kommer tycka det ändå;) Men just nu SKRATTAR jag åt dig!

Någon mer som håller med mig?

/ Alex <3

Blattar/utlänningar



Vad är det första jag tänker på när jag hör ordet blatte? Jo jag tänker på utlänningar  som är katiga, de tror att de är något och dem tror de kan komma hit till Sverige utan att följa Sveriges lagar. Det är den stämplen de flesta blattar har fått här i Sverige eftersom det oftast är blattar som är med i bråk osv. Jag tycker det är jätte synd om de andra blattar som är hur schysst som helst, jag har ett par stycken utlänningar till kompisar och det är verkligen INGET fel på dem och dem är som vilken svensk medborgare som helst.

Men ska man komma till Sverige ska man f*n sköta sig annars kan man åka tillbaka tycker jag. Jag vet att det inte bara är utlänningar som håller på att bråka och sånt utan det är självklart en massa med svenskar också. Men det är så här att utlänningarna har kommit till oss och då får det anpassa sig efter våra regler och våra lagar annars kan de som sagt åka tillbaka till deras hemland. Bara för att de kanske fick bete sig så i sitt hemland betyder inte de att de kan komma hit och bete sig likadant här, de ska vara glada och tacksamma för det får komma hit.

Jag vet att Paow har snackat om att utlänningar kommer hit för att leva på våra bidrag osv, jag kan tänka mig att så är det säkert men jag tror verkligen inte att det är vanligt men det kan säkert hända. 

Jag själv är inte svensk utan jag är adopterad från Syd Korea men jag är ändå uppvuxen i en svensk familj och jag håller inte på att bråka och sån skit.

Nu kommer säkert många tycker att jag har en del rasistiska åsikter osv och det får ni gärna göra men jag anser inte att jag är rasist i alla fall utan jag tycker bara kommer man ska man anpassa dig efter Svergies lagar om man kommer hit.



Måste säga att jag håller med om det David skrev! Visst det finns självklart svenskar som är precis likadana och sådana svenskar ogillas! Men om man ska jämföra med statstik så sker brotten i Svergie av ca 50% invandrare som gör brotten och ca 50% svenskar. Det är lika mycket I know! Men Eftersom att det lever färre utländska i Sverige än svenskar så tyder det på att det är fler utländska som gör brott.

Invandrare ska egentligen bli glada att Sverige tar emot dem på ett vänligt sätt och fixa bostad och sånt så de kan klara en bra start. Men det gäller att ge tillbaka på ett bra sätt då och inte på ett dåligt! VISSA Utländska kan gå och klaga på hur dåligt det är här i Sverige och hur mycket de längtar hem. Men om man tycker så förbannat illa om Sverige så varför lever man här då? Jo för det antagligen är krig eller något liknade i vissas land. Då ska man inte klaga på Sverige och defenitivt inte ta med sådan skit hit. 

Påstår inte att utländka är dåliga på något sätt, många är väldigt snälla, bra o.s.v. Men det finns dess värre också de som är rena motsatsen, tyvärr. Och jag vet att det finns sånna svenskar med som sagt. Jag är liksom glad att alla maträtter och sånt som kommer från ett annat land har kommit hit och är tacksam för det och att alla bra utländska lever här för jag tycker verkligen inget illa om dem. 

Nu kommer vi säkert på kritik och ni kommer påstå oss vara rasister! Men det kan jag säga på än gång är ett falskt påstående. David är syd korean och har utländksa vänner. Jag har en flickvän som kommer från brasilien och har också utländska vänner. Så jag & David är helt och hållet EMOT RASIST och allt sånt där som hatar utländska. Finner ingen anledning till att bygga upp ett hat mot utländka bara för de är vissa som inte beter sig så man ska i Svergie. Likadant med svenskar, jag vill inte heller bygga upp ett hat mot dem bara för de är vissa som inte beter sig efter Sveriges regler. Så kan säga att jag anser samma sak om svenskar som jag gör om utländska.

Så om ni säger nu att vi är "rasister", då är vi också rasister mot svenskar! Och vi är verken rasist mot utländska eller mot svenskar:)

/Alex&David

Kommentar!

 

Fick en kommentar igår natt men jag bara skrattade haha. Tror du verkligen att jag tar åt mig, kan säga att jag INTE gör det, sen är det ju ganska fegt att inte våga stå för det man säger och kommentera som anonym.

/david


Dejting in the dark


Jag sitter och kollar på dejting in the dark, ett program som går på kanal 5. Nu vet jag inte om alla vet vad det här programmet går ut på men det hör man på namet kanske. Det är tre killar coh tre tjejer som chattar lite först och sen går dem på dejt där dem är i ett rum som det är helt mörkt i. I sluter får man då se hur personen ser ut och sen välja om man vill gå på dejt med honom/henne på riktigt.

Programmet går ju ut på att om utseendet betyder allt? Eller är det insidan?

Jag själv tycker att utsidan har en stor betydelse för man ska ju kunna attraheras av sin dejt ju annars är det ingen idé. Visst insidan är också viktigt för man vill ju inte ha en idiot men det är utsidan man ser först. Det är de som gör om man vill lära känna personen eller inte.

Hur viktigt är utseendet för dig?!
Ja eller Nej?
/david

Diss

En sak jag inte kan förstå är varför Dennis M har kommit dit han kommit idag med sin blogg i bloggvärlden. Har vart inne på hans blogg kanske 3 gånger och varje gång har den vart lika tråkig. Han skriver om massa smal tips, som jag själv tycker är som uppmaningar till de som påverkas lätt och anser sig feta kommer ta såt sig av och börja med det. Han blogg är iallafall tråkig och han måste vara "statuskåt" i och med att han går först till paow och får länkningar och sedan går han till kissie och får länkning på än gång efter. Riktigt genomskinligt om jag sjävl får säga. Men visst alltid kul att ha många läsare på sin blogg, men ändå finns andra sätt att få läsare genom t.ex. att skriva roliga inlägg! Som min och Davids blogg t.ex. :)
 
Någon som håller med mig eller tycker tvärttemot?


/Alex


Justin Bieber

Många känner säkert till Justin Bieber som blev känd genom sin Ytube kanal, som jag ser nu många andra försöker att bli. Tycker Justin Bieber är helt okej och gör en del bra låtar, tycker bara det är lite coolt att han blir känd genom Ytube. Här är i alla fall en bra låt som heter baby.


NLP-behandling

Som de flesta vet har Kissie gjort en så kallad NLP-behandlig, när jag läste det hade jag ingen aning om var det va och jag tycker det verka ganska intressant. Så jag har luskat ut lite information om det. I sitt undermedvetna kan det t ex hända att du blir stressad i en viss situation som du egentligen inte behövde bli stressad. NLP-behandlingen handlar om att ändra ditt undermedventa så att du inte blir stressad längre i just den situationen t ex. NLP-behandlingen kan hjälpa människor att bli av med sina olika fobier bland annat.

Jag tror i alla fall att det funkar såhär och jag tycker det är coolt, men skulle de nu vara att jag har fel så får ni gärna rätta mig.
/David

Rätt eller Fel?



Som ni kan läsa har H&M fällts för att ha en för smal modell i sin reklam. Min åsikt om det är att det är väldigt barnslig sak! Det är väl ändå upp till H&M om de vill ha en smal eller fet på sin reklam. Tycker det är samma sak som att det skulle vara en "för" tjock modell till reklamen istället, och då tror jag inte de hade blivit stämda!

Så anser ni det vara rätt eller fel gjort?

/Alex


Regnig måndag och politik

Hejsan allihopa! Jag sitter i skolan nu och ska börja med en uppgift där jag ska framhäva ett parti varför det är bra och hur de vill förändra samhället. Jag vet inte verkligen vilket parti jag gillar bäst! Ska man vara socialistisk för att få ett skyddsnät och jämställt men betala hög skatt? Eller ska man vara liberal och får friheten med låg skatt men inget bra skyddsnät? Det jag menar med skyddsnät är att man kan få bidrag och sånt om man skulle bli arbetslös eller sjukskriven och billig sjukvård och sånt, d.v.s. en stark stat.

Väldigt svårt att välja vilken idelogi man ska ta ställning till. Jag får väl hitta på vilket jag ska ta ställning till.

Vilken idelogi tar ni ställning till? Liberalism eller socialism?



/Alex

Föreläsning!

Idag var jag på en föreläsning som handlade om FÖRINTELSEN. Det var ett gammal par som hade överlevt förintelsen och berättade vad de hade gått igenom osv. Det var intressant när man väl lyssnade men efter kanske en halvtime började jag jäspa och råkade somna till lite. Men jag missade ungefär en 20 minuter av hela förläsningen som var 80 minuter.

 

Det som jag tyckte var riktigt hemsk det var när en av dem berättade hur tyskarna och deras tyska vänner som de hade bott tillsammans med och sånt, hade pekat ut vilka som var judar. Fy fan säger jag, att bli förrådd av kanske sina bästa vänner.

 

Föreläsningen var i alla fall sjuk intressant men man blev som sagt ganska trött eftersom de bara stod där och pratade och visade några enstaka bilder.

/david


Le parkour

Le Parkour är något som har blivit riktigt stort och populärt i världen. I Sverige är det väll inte så jätte stort men jag vet att det kommer det att bli! Nu ska jag i alla fall visa er den bästa Le Parkour klippet jag har sätt i alla fall, galet bra!

/David


Att se med tungan!

Helt ärligt rubriken är helt sann! För alla som är blinda så har det uppfunnits en apparat vid namn Brain Ports som gör att blinda kan se med sin tunga! Fatta vilket underverk för alla blinda. Visst på klippet berättar de att det är som en barnteckning man ser genom tungan. Men det gör ändå stor skilland att se olika föremål framför sig t.ex. en dörr. I och med att de har kommit ut med den här nya teknologin så innebär det att snart kommer de säkert kunna skapa en manick så man skulle kunna se helt som blind också! Men förstå underverket!

Kolla på klippet genom att klicka på länken:
http://video.se.msn.com/watch/video/blinda-far-syn-i-tungan/ah5xtk9z



/Alex

Bad me!

Tjena allihopa måste be om ursäkt för min dåliga uppdatering, tur att david har hållt sig uppdaterad. Men jag har haft lite sker att ta tag i och min flickvän har vart hos mig hela helgen så har spenderat tiden med henne så mycket som möjligt. Jag åker ju till spanien om en vecka så då kommer jag inte kunna träffa henne, och vet inte fall jag kommer kunna blogg där heller. Men det hoppas jag att jag kommer kunna göra!

Jag ska iallfall åka till sitges som ligger utanför barcelona. Ska dit med skolan, gratis är väl alltid bäst?;) Ska iallafall bli sjukt najs att få åka dit, just love it! Kommer befinna mig där i 4 dagar och vi kommer åka in till barcelona en hel del också, kommer bli galet nice!

Men nu ska jag spendera min tid med min älskling innan hon åker hem! Skriver mer senare fast inte om mig själv då ;) PUSS


Ser det inte helt underbart ut? :)

/Alex

Avatar

Igår kollade jag på Avatar fast jag somnade efter halva filmen  men jag har redan sätt den innan. I alla fall det är en av de bästa filmerna jag har sätt i alla fall och jag tycker självklart att ni borde se den. Så ett filmtips är självklart AVATAR!


En tanke...

En sak jag länge har tänkt på som jag tycker är väldigt fel, det är när en person som har begått ett brott och ska få fängelsestraff men sen visar sig att personen har en psykisk sjukdom och får istället vård. Efter att personen har fått behandling för sin psykiska sjukdom och hans/hennes läkare anser att personen är helt ”frisk” så har personen suttit av sitt straff och är helt fri igen.  (Jag tror i alla fall att det är så här men om det nu är så att jag har fel så rätta mig!)

 

Jag tycker det är bra att personen får vård men jag tycker inte att personen ska få bli fri efter att har blivit frisk från sin psykiska sjukdom. Det jag tycker ska hända är om personen skulle få t ex 2 års fängelse om han/hon hade varit frisk, så ska personen sitta av sitt straff EFTER att han/hon har blivit frisk.

/David


Eart Hour 2010

Idag lördagen den 27 mars 2010 klockan 20.30 genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling att släcka ljuset under en timme, visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan!

 

 

Du släcker väll?

 


Syskonkärlek


Läs hela artikeln här!

/david

Godmorgon

Godmorgon sötisar! Vaknade för ungefär en timme sedan och har duschat och drickar min underbara smoothie nu. Helt sjukt underbart väder ute också, många plusgrader det gillas starkt! Blir nog att inte ta vinter jackan idag, tar nog min Henri lloyd jacka som är till för våren och hösten, sjukt snygg och skön är den!

Ska iallafall till jobbet idag sedan, sen märks det om man drar ner till relaxen på fest! Beror lite på liksom. Nä nu ska jag fortsätta dricka min smoothie och njuta av livet, vi hörs puss!



/Alex

Morgon musik






/David

Happy

Vi har upptäckt att det verkar vara många som gillar våran ny startade blogg! Vi får iallafall mycket respons på det, fortsätt med det! Vi blir jätte glada av att ni skriver bra saker om bloggen, att den t.ex. är sjukt bra och sånt. Vi ska försöka ha det flyt som vi haft nu med mycket uppdatering, intressant skrivet, roligt att läsa o.s.v. 

Hoppas ni som kikar in kommer att gilla våran blogg och att många av er börja följa bloggen också. Roligar ju fler som läser och kommenterar! Ni får gärna tipsa om saker ni vill att vi ska ta upp i bloggen!

Puss från oss båda till er alla!


Vill ha!

Chinos från Fifth Avenue Shoe Repair, 1295kr



Funderar väldigt stark på att köpa dessa chinos! De är grymt snygga och är speciella med eftersom fickorna på högra benet är där, och det gör så att inte många har sådana chinos så det blir lite roligare då. Dock var de dyra men skulle kunna vara värt det för tycker verkligen de är snygga!

Hissar ni eller dissar ni dem?

/Alex


T-shirts in my heart!


Hämtade paketer idag där jag hade beställt fyra T-shirtar och två på tygskor.

/David

Våffeldagen

Vilka ska eller har ätit våfflor idag?



Från början hette det inte våffeldagen utan Jungfru Marie Bebådelsedag. Denna tardition om att äta våfflor den 25:e mars började då "Marie", Jesus mamma, fick reda på av ängeln Gabriell att hon väntade Jesus. Där med började man äta våfflor den 25:e mars varje år och fortsätter än idag.

Är absolut inte torende kristen, men tänkte det skulle vara kul för er att få veta varför våffeldagen existerar!

/Alex&David

Smoothie

Godmorgon sötnosar!

Jag vaknade för ett litet tag sedan efter ca 10-11timmars sömn, helt underbart! Om man skulle få kunna sova så länge varje dag skulle nog alla må extremt bra! Jag brukar bara sova 6 timmar som vanligast, men de ska det bli ändring på!

Iallafall så tänkte jag tipsa om den perfekta starten på morgonen. DRICK EN SMOOTHIE! Ibland vissa dagar då jag vaknar så gör jag mig iordning en smoothie, helt underbart! Man får en bra start på dagen och det är otroligt gott. Det innehåller även många viktiga intag till kroppen så som olika vitaminer och proteiner.

Enkel smoothie från ica's smoothie fruktpåsar:
1. Tina frukten & bären

2. töm i 2½dl vanilj yougurt i mixer + de tinade bären


3. Mixa och töm upp i ett glas. RESULTAT!


/Alex


25-03-10

Good morning sunshines!

Dock är det ingen sol ute och jag har varit vaken hela natten men aja tanken som räknas. Som sagt har varit uppe hela natten så jag kan somna ikväll/natt eftersom jag ska till skolan imorgon., har vänt på dygnet och det uppskattas inte. Just nu sitter jag och väntar på mamma som lagar? gör? köttbullar, vi ska lämna några skidstavar och sen ska vi åka och hämta ut ett paket till mig.

/David


Andra avenyn

Hejsan allihopa, kollade alldeles nyss på veckans avsnitt av andra avenyn. Jag kan säga att det verkligen är spännande och den bästa svenska serien som gjorts! Jag har följt serien sedan starten och inte missat ett endaste avsnitt. Jag älskar verkligen andra avenyn och har fastnat för det totalt! Hoppas det fortsätter ett bra tag framöver, blir verkligen "deprimerad" när någon serie man ser på slutar föralltid. Jag blir liksom så insatt i det så jag får känslan att det är verklighet när jag ser det, men sådan känsla får väl de flesta som fastnar för en serie eller film. Men jag förstår så klart att det inte är verklighet!

Är det någon mer som ser på andra avenyn och håller med? Eller du kanske hatar andra avenyn och aldrig tyckt om det!?

Säg vad du tycker!



/Alex

Barnvakt misshandlar barnet!

Jag vet inte men något fel måste det vara på en del människor, tydligen händer det flesta sakerna i Amerika! Föräldrarna ge ett förtroende till barnvakten att hon ska ta hand om barnet och sedan misshandlar hon barnet som kan leda till svåra skador!

Jag förstår inte hur man vill misshandla ett barn som inte är ens eget, eller varför ens misshandla någon. Man tjänar inte precis något på det. Hoppas att kärringen får ett långt fängelsestraff där hon själv blir misshandlad.

/David


Pappa säljer son på nätet!

Rubriken talar helt enkelt för sig själv! I U.S.A. är det en pappa som har lagt ut sitt barn för 5000dollar på en annonssida som är som Sveriges blocket.se. Hur lågt kan man sjunka? Barn är inget man auktionerar ut, speciellt inte på Internet. Visst det är en amerikan som gjort det, så man kan ju förstå eftersom inte alla amerikanerna har ”alla hemma”. Men ändå hur svårt kan det vara att söka hjälp istället som de säger på klippet, att sälja sitt barn är verkligen ingen lösning för sina ekonomiska problem om det är allt handlar om! I mina ögon är en sådan handling oacceptabelt!

 Klippet till nyheten:
http://video.se.msn.com/watch/video/pappa-saljer-sin-son-pa-natet/ahkezxnd


Vad tycker ni? Har pappan rätten att sälja sitt barn, eller är det helt sjukt?
Ta del och dela med din åsikt!


Inte pappan och sonen på bilden!


/Alex

 


Introduktion


Hej och välkommen till vår blogg.


I den här bloggen kommer ni att kunna läsa allt mellan himmel och jord. Vi kommer att ta upp en del diskussioner och vi kommer skriva om våra egna tankar och åsikter. Vi kommer även att skriver om filmer, musik, mode och ger er andra massa med tips. I framtiden kommer vi att arrangera en del tävlingar som ni har chansen att delta i .

 

Hoppas ni kommer gilla våran blogg

/ Alex&David


RSS 2.0