Kloning

Håller just nu på att arbeta om genetik på naturkunskapen där det handlar lite om kloning som innebär att ta olika gener från någon annan eller ett djur för att få ett djur eller en människa likna och få egenskaper fårn dem gener man tar.

När man läser om kloning uppstår det ett stort deal-emma om det verkligen är rätt eller fel. Ska man kunna ta egenskaper från någon och klona den personen eller djuret?

Själv tycker jag det kan vara okej beroende vilken anledning det är till. Är det en anledning som unnar samhället och gör något gott så tycker jag det är okej, men det får aldrig bli något missbruk! Om man liksom skulle göra så med den som t.ex. är bäst på att springa fort så skulle alla springa fort sen. Sen tycker jag inte det skulle vara okej i onödiga syften ifall någon skulle dö och man vill ha tillbaka personen som dog. Liksom alla vi ska dö någon gång förr eller senare, det skulle bara bli missbruk av kloning om man skulle göra så. Dräför tycker jag det är okej under vissa "regler" eller vad man ska kalla det!

Vad tycker ni? Är det okej med kloning eller är ni helt emot det?



/Alex

Dålig uppdatering!

Tjena allihopa vet att det vart dålig uppdatering från både mig och David men det är sånt som händer ibland. Man orkar inte alltid tänka på att man måste blogga, kan komma så mycket annat som går före. Men jag ska iallafall försöka blogga lite oftare så det lite bättre uppdaterat iallafall. Hoppas David har tänkt det med. Har varit väldigt bloggtorka nu må jag säga! Men ska föröska ändra på det som sagt! :)


Bjuder på en gammla bild på mig :)
/Alex

Lyxfällan


Sitter och har kollat på lyxfällan nu. Ett riktigt bra programm tycker jag som är väldigt intressant, ekomoni har väll alltid varit ett intresse för mig.

Nått ja inte förstår är hur vissa människor inte kan hålla reda på sin ekomoni, det är skrämmande.
/david

Back on track!

Tja allihopa det är alex här nu. Kom hem från Spanien i torsdags kväll men har inte haft någon tid till att blogga förrän nu typ. I Spanien hade jag det alldeles underbart! Var inte som en studieresa mer som en semester med shopping. Har inte lagt in bilder ännu från spanien men jag ska väl det snart.

Igår blev det iallafall krök med Jimmy, Tim coh Mia. Vi var hos Jimmy syrra och satt och chillade med lite vodka. Sen drog vi ut och käkade pizza och hade väldigt kul när vi pratade med våran svenska brytning hahaha^^. Kanske lägger upp ett videoklipp från igår!

Idag ska jag iallafall till västervik och vaera barnvakt med min flickvän åt hennes lillebror. Blie väl mysigt och roligt men kanske lite jobbigt för det innebär lek 24/7 typ. Hehehe men det kan vara skoj att få bli barn ibland hahaha. 

Nä nu ska jag ta och försöka komma på något annat roligt att blogga och ta och äta frukost. vaknade för ungefär en halv timme sedan så börjar kurra lite magen.  

/Alex



Bloggtorka.se

Förlåt men jag har ingen ork till att blogga nu så jag känner för en liten paus nu när jag har lov. Alexander är i Spanien så jag vet inte om han har tillgång till någon dator men ni får väll se om det kommer in något inlägg under veckan. Sen får vi väll se om jag har något att skriva om, är ganska fullbokad denna veckan så. Hoppas ni har haft en bra påsk i alla fall och ha ett galet kul lov nu.

/david

Alex talar ut - Intervju

Varför började du blogga?

Började blogga för att jag tyckte det var roligt att skriva. Ville väl göra som "alla" andra.

 

Skulle du kunna berätta hur det gick till när din blogg började växa?

Det är nog tack vare några klipp som jag lagt ut på youtube som gjort att min blogg fått så pass mycket uppmärksamhet.


Om jag inte har fel så är detta ditt jobb, att blogga alltså. Hur kommer det sig?

Även jag gör vad jag kan för att överleva + att jag tycker det är roligt.

 

Din blogg heter Alex talar ut… Förändra, rädda och hjälpa. Känner du att du lever upp till bloggens namn?

Ja det gör jag verkligen, får mycker respons och positiv kritik.

 

Du verka vara en bra kille när man läser din blogg. Är du likadan i verkligheten som du är i bloggen? Eller är det bara en image?

Jag är tuffare i verkligheten, annars är jag väl både och. Hänger lite på vilket umgänge jag är i.

 

Du har berättat i något inlägg att du har mer än en blogg. Hur många fler bloggar har du och vad heter dem?

Jag har 2 bloggar till, men dom håller jag för mig själv :).

 

Hur länge tror du att du kommer att blogga?

Jag har lovat att blogga hela 2010, sen får vi se vad som händer.

 

Vad har du för framtidsplaner?

Polis eller psykolog, får se hur det bli om 3-4 år.

 

Du som ändå väcker många tankar och funderingar hos andra. Varför har du inte någon bloggträff med dina läsare?

Jag känner att jag har för få läsare och sen kommer de flesta av mina läsare utanför Skånes gränser.

 

Skulle du kunna ge något bra tips andra som bloggar hur dom ska bli bättre och få läsare?

Vara unik! Vara sig själv!

 

Vi tackar Alex för intervjuen!



Kommentar



Svaret är faktiskt nej! Jag tycker det bara är bra och kul. Om man inte hinner uppdatera något ibland så gör den andra det och det gör så man inte förlorar läsare. Sen är det kul också för det gör att bloggen sticker ut, det finns inte många som driver en blogg tillsammans och det lockar nog till fler läsare för det blir mycket uppdatering. Det är iallafall kul och har sina andra positiva delar också! :)

Hoppas ni som läser bloggen gillar bloggen iallafall:)
/Alex

Spanien imorgon!

Tjena allihopa! Kom hem från mitt jobb nyss (Jem&Fix). Började vid 10 och slutade vid 4, var rätt segt på jobbet men funkadet! Nu sitter jag iallafall i mitt rum och jag och älskling ska ta oss lite påskmat, mumsigt! Sedan ska jag packa alla mina saker och åka till älskling.

Ska ju till Spanien med klassen imorgon, iallafall halva ! :) Det ska bli väldigt skönt att komma till ett annat land som är varmare och sånt! Vi ska göra en massa olika saker i spanien! Ska iallafall vara där tills på torsdag så vet inte om jag kommer kunna blogga när jag är i Spanien. Men det märsk om det kommer gå eller inte!

Ska iallafall bli sjukt nice att åka dit, vi ska åka till Sitges som liggr typ 2mil utanför Barecelona! Det är dock en stad där alla är öppet homosexuella och sånt. Så det är nog bäst att jag aktar mig från alla killar :o Hahaha ska iallfall bli kul!


En bild på sitges, unberbart eller hur? :)

Pusspuss Alex 

Årets första...


BI, nu är det f*n vår!
/david

20100403


GLAD PÅSK!
/alexodavid

The Annoying Orange

HAHAHAHA min humor xD

/david


Gör om gammalt till nytt


Klipp, vik och hokus pokus har du fått ett helt nytt plagg!
/david

Påskmat


Vad är det för skillnad egentligen mellan påskmat och julmat?

Svar: INGEN! eller jo man har väll tagit bort några maträtter i julbordet så har ni fått påskmat. Annars finns det ägg, påskskinka, köttbullar, prinskorv osv. Tycker det räcker att äta sån mat en gång om året.
/david

Sunglasses!


Har inskaffat mig ett par nya solglasögon.
/david

Christopher Rahlenfeldt



Christopher Rahlenfeldt aka Krillebooi, jag tror nog att det flesta i Sverige vet vem han är i alla fall bland den de yngre (13-20l. Vad ska man säga han blev ju känd via sin bilddagbok där han hette just krillebooi.

Jag har hört otroligt mycket rykte om honom och vad han har gjort osv. Många säger att han bara bryr sig om sitt och andras utseende, att han snor pengar (stora summor), att han byter vänner 24/4,  han lever på sina kompisar som är rika och att han själv inte är rik. Det är bra några rykten av fx antal som jag har hört om honom.

Min åsikt om honom:
Asså jag känner inte killen och jag har aldrig träffat honom eller men det inttrycker jag har fått av honom det är att han verka vara ytlig och att pengar har stor betydelse i hans liv. Men han verka ändå vara en rolig person att festa med och hänga med. Något jag tycker är riktigt stark av honom det är att han våga stå för att han är bisexuell och att han inte tar skit av andra! Finns som sagt inte så mycket man kan säga om killen eftersom man inte har träffat honom eller känner honom.

Mitt ordspårk: Rykten suger och dem är oftast inte sanna och byggda på ren avundsjuka, istället för att döma folk efter andras åsikter, skaffa dig en egan innan du dömer folk!

Det var allt från mig, over and out!

/david

 

 


Tänkte bara säga till!

Tänkte bara berätta att jag inte komme rkunna blogga idag. För ska på fest och på metro, ska bli galet skoj ;) berättar med om de imorgon! Ha en rolig kväll ikväll:)


/Alex

Mange Schmidt - Wingman



Måste hissa Mange Schmidts nya låt wingman starkt! Passar perfekt till fest och man blir pepp!

VAd tycker ni om låten?


/Alex

1 April

Har ni blivit lurade idag?


RSS 2.0